Praktische informatie

Op dinsdag is de praktijk gesloten.

Afwezigheid i.v.m. zomervakantie: 15 juli-15 augustus 2024.

Aanbod

Je kunt bij mij terecht voor individuele therapie op locatie of online. Online sessies zijn mogelijk als de afstand naar mijn praktijk te groot voor je is, of als het fijner of veiliger voelt om vanuit je eigen huis een intake of sessie te doen. Een goed werkende internetverbinding is hierbij wel een voorwaarde. Ik werk met het AVG proof platform Whereby.com

Met veel plezier ben ik als assistent in opleiding betrokken bij de NARM-opleiding. Dit betekent voor de toekomst dat ik mogelijk beschikbaar zal zijn als leertherapeut voor studenten van deze opleiding.

Dinsdag is mijn vrije dag, de overige dagen staat de deur voor je open.

Voertalen

Sessies kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven worden. 

Tarieven en Vergoeding

De kosten voor een sessie van 60 minuten zijn
€90,-.

Dit geldt ook voor de intake. Indien je aanvullend verzekerd bent is er vaak een vergoeding mogelijk vanuit de alternatieve zorg. Wil je weten of jouw verzekering mijn behandeling vergoedt? Controleer dan of mijn beroepsvereniging de SBLP op de lijst van de door hen vergoede verenigingen staat.

Wanneer je klachten invloed hebben op je inzetbaarheid voor werk, bestaat er vanuit sommige werkgevers een budget voor therapie/coaching. Overleg daartoe met je werkgever.

Zakelijk tarief op aanvraag.

Locatie

Voorheen werkend vanuit het Cordium, ben ik sinds 1 september 2022 gevestigd binnen het Medisch Centrum Nijmegen Oost – MCNO, Berg en Dalseweg 63, Nijmegen (zie zwarte stip op de kaart).

Mijn kamer bevindt zich op de 2e verdieping en is bereikbaar per lift of trap. Neem na aankomst plaats in de wachtkamer, dan haal ik je daar op.

De praktijk ligt op loopafstand van het centrum van Nijmegen en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor de deur zijn er betaalde parkeerplekken à €2,-/uur en op ruim 5 minuten lopen kun je in de omliggende woonwijken gratis parkeren (zie groene stip op de kaart). Voor exacte informatie zie: Prettigparkeren.nl

06-17254906